Help WarChild de oorlog uit een kind te halen
Skip Navigation Links
Home
Specificaties
Evenementen
Links
Contact
Adverteren
Inloggen
 
Advertentie
Klik hier voor meer informatie over adverteren
Wie zijn wij?
Motorexplorer is een onafhankelijke site van en voor de motorrijder. De beginnende motorrijder, maar ook de gevorderden onder ons, die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte motor kunnen bij ons terecht. Wij proberen een zo volledig mogelijke verzamelplaats van technische gegevens over motoren te zijn. Alle merken kunnen bij ons een plaats krijgen en het raadplegen is gratis.
Momenteel kunt u in onze motordatabase de gegevens over 637 motoren vinden. Wij werken voortdurend aan verdere uitbreiding van de gegevens en modellen op de site. Staat uw motor er niet bij of wilt u ons helpen bij het uitbreiden van het motoraanbod, stuur ons een email via de contactpagina.
Maar dit is niet alles. Bij ons kunt u ook gratis motor- en andere evenementen zoeken en registreren.
Onze tips voor een trip.
Geen actuele tips beschikbaar
Wat kunnen wij voor u doen?
Op Motorexplorer kunt u dus op zoek gaan naar specificaties van een motor. U kun daarbij zoeken op merk, bouwjaar, type, categorie. Desgewenst kun u ook de gegevens van motoren met elkaar vergelijken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe motor of interesse heeft in een occasion: Wij hopen u behulpzaam te zijn bij de verkenningstocht in motorland. Vandaar ook onze naam: Motorexplorer.
Maar we gaan verder. Op onze site kunt u ook evenementen vinden. Zin in een dagje uit of een weekendje weg? Hiernaast ziet u alvast een aantal evenementen die we van harte bij u aanbevelen.
Wat vragen wij van u? Advertentie
In beginsel niets, behalve dan dat u af en toe eens een bezoek aan onze site brengt.

Heeft u een leuk evenement: plaats het dan op onze site.

Als u verder van mening bent dat de gegevens op deze site onjuist of onvolledig zijn dan houden wij ons graag aanbevolen om die informatie van u te krijgen. Ook als u anderszins tips, opmerkingen of suggesties voor de site heeft zouden wij het op prijs stellen als u ons dat laat weten.

Op de contactpagina staan onze gegevens.
Nieuws
Advertentie
Naar zoekpagina »
© Motorexplorer 2007